sreda, 15. marec 2017

Prezračevalni sistemi MIKrovent

Prezračevanje hiše z Mikrovent prezračevalnim sistemom


Prezračevalni sistemi z rekuperacijo Mikrovent so najboljša rešitev za izjemno kakovostno lokalno zračenje različnih prostorov. Njihova glavna prednost je v tem, da za zelo nizko začetno investicijo zagotovimo ugodne bivalne pogoje, ki izboljšajo kakovost bivanja.  Prezračevanje hiše z Mikrovent prezračevalnim sistemom 100 ali 300 je učinkovito in v vseh vidikih prekaša prezračevanje z odpiranjem oken. Se sprašujete zakaj?
- Naš inovativen sistem ni energetsko potraten
- Ne povzroča prepiha
- Ne povroča vdora zunanjega hrupa, prašnih delcev ali mrčesa
Z lokalnim prezračevalnim sistemom Mikrovent 100 zagotovimo tudi popolno prilagodljivost, saj vlago in vonjave lahko urejamo v vsakem prostoru posebej, prilagodimo pa jih tudi glede na čas dneva. Testi so pokazali, da prezračevanje hiše z Mikrovent prezračevalnim sistemom ponuja 100% svežega zraka in do 87% rekuperacije toplote. Prezračevanje z rekuperacijo Mikrovent se lahko prilagodi vsaki dimenziji okna in je v skladu z najnovejšimi zahtevami EU glede energetske učinkovitosti. Prezračevalna sistema Mikrovent 100 in 300 sta patentirana v več kot petdesetih državah sveta in nagrajena s Srebrnim cehom OZS in Zlato zvezdo Celjskega sejma.



Prezračevanje z rekuperacijo  - kontrolirana izmenjava zraka v prostorih


Vsi se zavedamo, da je za optimalen toplotni izkoristek potrebna ustrezna zasteklitev in kakovostni okenski sistem. Hkrati pa pozabljamo, da s tadicionalnim prezračevanjem z odpiranjem oken izgubljamo veliko energije in povečamo stroške ogrevanja. Prezračevalni sistem Mikrovent (100 in 300) nudi minimalno toplotno izgubo ter prinaša še druge prednosti:
- Preprečuje zadrževanje vlage v prostoru.
- Preprečuje nastanek zidne plesni in rosenje stekel.
Prednosti prezrečevanja z rekuperacijo pa segajo še dlje. Nakup vam prinaša subvencijo EKO sklada (25%) in zagotavlja do 68-odstotni prihranek pri skupnih stroških nakupa (vgradnja, delovanje, vzdrževanje) v primerjavi s podobnimi prezračevalnimi sistemi. Omogoča tudi možnosti priklopa na centralni nadzorni sistem ali vgradnjo senzorja za CO2/VOC in vlago v prostoru.

Prezračevanje hiše z Mikrovent prezračevalnim sistemom – prilagodljiv in enostaven


Nad prezračevanjem z rekuperacijo sistema Mikrovent se navdušujejo tudi alergiki. Z uporabo kakovostnih pralnih filtrov namreč preprečuje vstop različnih insektov in vonjav ter čisti vstopajoči zrak. Visoko inovativni Mikrovent prezračevalni sistem je enostaven za vgradnjo tako v nove kot obstoječe objekte. Računi kažejo, da prihranki pri zračenju hiše v velikosti 150 m2 v 25 letih znašajo več kot 21.000 eurov!

Zagotovite si čist zrak in nizko koncentracijo CO2 tudi v vaših bivalnih prostorih! Stopite v kontakt z nami preko povsem brezplačnega klica na telefonsko številko 080 12 24.